Első látásra

reka1Huszonnyolc hosszú évet kellett várnom arra, hogy a világ különböző pontjain látott szebbnél-szebb nagyvárosok, türkiz árnyalataiban pompázó óceánpartok, gránitsziklák, vagy épp kopár sivatagok luxusa után élőben is megcsodálhassam kis országunk egyik nyári szenzációját, a tihanyi levendulamezők virágzását. Pedig nyaranta rengetegszer járok a balatoni Provanszban, de eddig még nem volt alkalmam élőben megcsodálni az ottani izzó levendula színeit. Micsoda illat, micsoda színek! Szemnek és léleknek egyaránt nyugtató helyszínen fotóztuk a hosszú idők utáni stílus bejegyzésem.
Kár, hogy nem találkoztunk korábban Gáborral, akiknek ezeket a gyönyörű képeket köszönhetem, mert akkor egy programajánlót is becsempészhettem volna, ugyanis épp ekkor tartott a Tihanyi Levendula Fesztivál. Mi is csak dolgozni ugrottunk le azon szombat délutánon, így nekem is jövő ilyenkorra biztosan megvan a programom!
A magamnak engedélyezett nyári szünet miatt is már rég jártam a ONE Fashion üzletében, mégis azóta valami nem változott: a lányok ugyanolyan kedvesek és segítőkészek, a kizárólag magyar tervezők ruhái, kiegészítői pedig folyamatosan frissülnek. Mind közül ezt a szettet választottam ki, hogy visszaadjam a helyszín romantikus hangulatát. A játékosságot, ami a csipkében köszön vissza. A szoknya légiességét, ami a szabadságot, könnyed, nyári szellőt idézi. A borítéktáskában pedig egy leheletnyi szín, a pasztell kék egy olyan hűs árnyalata, amely nem lép “kölcsönhatásba” az uralkodó levendula lilával, mégis a letisztult fehéret minden alkalommal tökéletesen kiegészíti.
A fotók hangulatáról nekem egy meghitt, rizspapírból készült lampionos kerti esküvő jut eszembe, ahol minden csupa fehér és bézs. A tömör fa asztalon csipkés tortapapírból készült dekorációk és kézzel írott névtáblák pihennek, egy-egy kicsi levendulacsokorral a hófehér porcelántányérok közepén… Az, hogy menyasszonyként, vagy vendégként gondolkodom-e ezen, nem tudom. : )

Most pedig képzeljétek el a levendulák friss illatát, vegyetek egy mély levegőt és induljon kellemesen a hét, ami számomra is rengeteg, izgalmas munkával fog telni.

levendula-149levendulalevendula-3reka9levendula-148reka6taskalevendula-2Köszönöm a munkát:

Zsótér Bíborkának, aki a szabadnapjából lecsípett a kedvemért másfél órát, hogy az Aréna M.A.C-ben elkészítse a gyönyörű, témához hű sminkem.
Vogl Borcsának, az újonnan nyílt HairSpa szalonban dolgozó haj stylistnak, aki tényleg rácáfolt arra, hogy a besütött hajam nem tart tovább 1 óránál – másnap ugyan ebben az állapotában keltem ki az ágyból!
A ONE Fashion Agency & Retail-nek a ruhákért,
valamint Gabor Stiglincz Photography-nak, akinek türelme és rugalmassága nélkül most csak egy üres, szavakkal teli hasáb lenne látható az oldalon – és akivel azóta már további két anyagot is fotóztunk, hogy fejlesszük a szépérzékünket. ; )

Csodaszép hetet kívánok!
Réka

Top – Zoe Phobic
Szoknya – Dora Abodi
Táska – Celeni
Gyűrűk – Balilla

 

8 Replies to “Első látásra”

  1. Eszméletlen! Talán ez a szó írja le legjobban a képeket. Gratulálok, csodásak a képek, és te is csodás ember vagy! Minden tiszteletem a tiéd.

  2. Ó nekem volna még pár ötletem a levendulás esküvőhöz 🙂 mit szólnátok cuki, nyersszínű gyöngy-fejű, levendulavirággal kitömött lila-fehér kockás rongytestű kis babákhoz, amiknek mellén felirat jelzi a vendég helyét? Például?

  3. Szia Réka!
    Én is azok közé tartozom, akik már a kezdetek óta olvasnak, de kommentelni persze soha 😀 Viszont most gondoltam hozzászólok, mert a posztjaid folyamatos olvasása után feltűnt valami. Tudom, hogy kiretusálod a képeket, írtad már. Ezzel kapcsolatban én kérni szeretnék valamit: nem lehetne, hogy az arcodat kicsit kevésbé retusáld ki? olyan szépek a képeid, és te is rajtuk, de engem néha az arcod túlzott elfényesítése, az arcvonásaid elradírozása nagyon-nagyon zavar. 🙂
    A képeid természetesen ennél a posztnál is gyönyörűek, szép vagy, mint mindig! :))

Szólj hozzá! :)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.